Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Οδηγίες για «αρχάριους»: 5 tips που θα σε σώσουν αν δεν γνωρίζεις την γλώσσα της χώρας που θα πας!

Θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό αλλά σας φοβίζει το ότι δεν γνωρίζετε ξένες γλώσσες; Σίγουρα το να μη μιλάτε τη γλώσσα μιας χώρας πο...

Θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό αλλά σας φοβίζει το ότι δεν γνωρίζετε ξένες γλώσσες; Σίγουρα το να μη μιλάτε τη γλώσσα μιας χώρας που επισκέπτεστε μπορεί να σας δημιουργήσει προβήματα.


Εμείς θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω 5 tips για να σταματήσει να σας προβληματίζει αυτό και να διευκολύνθείτε στην επικοινωνία με τους ντόπιους, ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνετε λέξη!



1. Προσπάθησε να μάθεις τα βασικά

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αρχίσεις μαθήματα Ρωσικών, για παράδειγμα για να πας στη Ρωσία. Ωστόσο, το να μάθεις κάποιες βασικές λέξεις όπως το «ευχαριστώ», «παρακαλώ» θα σε διευκολύνουν αρκετά.





2.Κατέβασε εφαρμογή μετάφρασης στο κινητό σου

Μιας και η τεχνολογία είναι με το μέρος σου, ευκαιρία να το εκμεταλλευτείς. Αντί για το «παραδοσιακό» λεξικό, απλά μιλάς στο κινητό και αυτό κάνει τη μετάφραση!







3. Χρησιμοποίησε τη νοηματική

Οι χειρονομίες και οι εκφράσεις του προσώπου σου αποτελούν μια «διεθνή» γλώσσα κατά κάποιο τρόπο, που μπορεί να σε διευκολύνει για να ζητήσεις κάποιο διευκρίνηση. Βέβαια, μάλλονθα πρέπει νωρίτερα να κάνεις κάποια έρευνα μήπως κάποια από τις χειρονομίες που μπορεί να κάνεις θεωρηθεί προσβλητική.


Αεροπορική εταιρεία που δεν έχει μεταφέρει ούτε έναν επιβάτη εδώ και 27 χρόνια



4.Ένας ντόπιος μπορεί να σε ξεναγήσει

Μπορείς να προσλάβεις ένα ντόπιο που θα σε ξεναγήσει σε μέρη και αξιοθέατα, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο.




Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας




5. Πάνω από όλα οργάνωση

Το τελευταίο tip της λίστας είναι ίσως και το πιο σημαντικό. Σε οποιδήποτε προορισμό και να πας κάνε ένα πλάνο, όχι για το πώς θα περάσεις τις μέρες σου βλέποντας τα αξιοθέατα αλλά πώς θα κινηθείς με τα μέσα της περιοχής.



Και καλό ταξίδι!!!

travelstyle

Έλληνας μπήκε στο τρένο του υπερσιβηρικού για ένα μήνα για να κάνει «ένα ταξίδι ζωής»








Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια