Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ξέρετε που βρίσκεται το Πάρκο του Αστερίξ;

Ένα ακόμα εντυπωσιακό θεματικό πάρκο έρχεται να προστεθεί στην Γαλλία , το Πάρκο του Αστερίξ . Οι διάσημοι ήρωες του διαχρονικού...

Ένα ακόμα εντυπωσιακό θεματικό πάρκο έρχεται να προστεθεί στην Γαλλία, το Πάρκο του Αστερίξ.
Οι διάσημοι ήρωες του διαχρονικού κόμικς ζωντανεύουν για να προσφέρουν διασκέδαση και πολύ περιπέτεια σε μικρούς και μεγάλους.





Το πάρκο καθώς και η παρέα του Αστεριξ και του Οβελίξ σας μεταφέρουν σε μια άλλη πραγματικότητα, στα χρόνια της ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, στο μικρό χωριό των Γαλάτων.



Μια τεράστια έκταση, με θέμα την αιώνια διαμάχη ανάμεσα σε Ρωμαίους και Γαλάτες, φιλοξενεί εδώ και αρκετά χρόνια επισκέπτες όλων των ηλικιών με σκοπό να χαρίσει ατέλειωτες ώρες χαράς. Το πάρκο είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί όλα τα γούστα. Έτσι μπορείτε να κάνετε ανέμελες βόλτες ή επικίνδυνες διαδρομές με μικρά και μεγάλα τρενάκια.



Να δοκιμάσετε τα τρενάκια που περνάνε μέσα από τρεχούμενα νερά, τα παιχνίδια ελεύθερης πτώσης και φυσικά τα καρουσέλ. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε αναπαραστάσεις ιστοριών μέσα από τα διάσημα κόμικς του Αστερίξ, να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια σας, να παίξετε με τους ήρωες και να παρακολουθήσετε ταινίες εικονικής πραγματικότητας που θα σας μεταφέρουν σε άλλη εποχή.





ΠΗΓΗ: kathimerini.gr





Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια