Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Ραντεβού στην πιο όμορφη πλατεία του κόσμου

Μια από τις πιο όµορφες πλατείες του κόσµου, η Plaza de Espana σας περιµένει στη Σεβίλλη , αφού διασχίσετε το πάρκο της Μαρίας Λουίζας...

Μια από τις πιο όµορφες πλατείες του κόσµου, η Plaza de Espana σας περιµένει στη Σεβίλλη, αφού διασχίσετε το πάρκο της Μαρίας Λουίζας.


Την αγκαλιάζει ένα ηµικυκλικό επιβλητικό κτήριο,στο κέντρο της δεσπόζει ένα κυκλικό σιντριβάνι, ενώ ολόκληρη την πλατεία τη διατρέχει µία τάφρος.


Ακολουθήστε μας και στο instagram


Περπατήστε κατά µήκος του κτηρίου για να θαυµάσετε τις υπέροχες τοιχογραφίες,ανεβείτε στον βόρειο πύργο για να έχετε πανοραµική θέα όλης της πλατείας ή εξαντλήστε τα τουριστικά σας…
ένστικτα µε µια «βαρκάδα» στο τεχνητό κανάλι.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!














travelstyle





Al Andalus Train: Ο γύρος της Ανδαλουσίας με ένα αρχοντικό τρένο!



Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια