Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Το κατάλευκο Περτούλι είναι η επόμενη εκδρομή που πρέπει να πας! (video)

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Περτούλι αποτελεί ένα ονειρικό τουριστικό θέρετρο στα Τρίκαλα, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο χιονοδρομικό κ...

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Περτούλι αποτελεί ένα ονειρικό τουριστικό θέρετρο στα Τρίκαλα, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.
Είναι χτισμένο στα 1.100 μέτρα, ανάμεσα σε ψηλά έλατα και αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εκείνους που αγαπούν την πεζοπορία.


Δείτε την αγαπημένη Φλώρινα πανέμορφα χιονισμένη! (photos)




Επιπλέον, πολύ γνωστά είναι τα Λιβάδια Περτουλίου, όπου βρίσκεται το Πανεπιστημιακό Ελατόδασος. Η άγρια ζωή είναι σήμα κατατεθέν της περιοχής, αφού το μέρος είναι γεμάτο από ελάφια και ζαρκάδια, ενώ όλο το τοπίο θα σας θυμίσει τα αλπικά τοπία.

Ακόμα, το χιονοδρομικό κέντρο του Περτουλίου το κάνει έναν δημοφιλή προορισμό για τους σκιέρ και εκείνους που ασχολούνται με τα χειμερινά αθλήματα. Όσο για την διαμονή και το φαγητό, όλα τους φέρουν το άρωμα της παράδοσης και προσφέρουν άριστες υπηρεσίες στους επισκέπτες.

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά, πάρτε μια γεύση από το χιονισμένο Περτούλι και ετοιμάστε τις βαλίτσες σας.



Βουργαρέλι, ένα χωριό με ασύγκριτη ομορφιά





To ελληνικό χωριουδάκι, η Γλυκή, έχει μαγέψει όλο τον κόσμο









Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Πηγή: pink.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια