Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Μονακό: Αυτή είναι η προσωποποίηση της πολυτέλειας! (photos)

Μονακό ή, διαφορετικά, ακαταμάχητη πολυτέλεια … Χαρακτηρίζεται από την χλιδή του, τα ακριβά αυτοκίνητα, τα ακριβά σπορ, την Formula 1,...

Μονακό ή, διαφορετικά, ακαταμάχητη πολυτέλεια… Χαρακτηρίζεται από την χλιδή του, τα ακριβά αυτοκίνητα, τα ακριβά σπορ, την Formula 1, τα χιλιάδες γιοτ που το επισκέπτονται, τους διάσημους επισκέπτες, τις πανέμορφες γυναίκες…


Τι άλλο, δηλαδή, να ζητήσει κανείς;



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!




Το μικρό πριγκιπάτο της Κυανής Ακτής περιβάλλεται στις τρεις πλευρές του από την Γαλλία, ενώ η τέταρτη έχει μία μαγευτική θέα την Μεσόγειο.


Δείτε τις μοναδικές τοιχογραφίες της Λυών! (photos)




Χαρακτηρίζεται ως το πιο πυκνοκατοικημένο κράτος του κόσμου και έχει ως σήμα κατατεθέν τον βασιλικό οίκο Grimaldi, οι οποίοι έχουν δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από το κράτος τους.

Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ !!!




Σε αυτό βρίσκεται συγκεντρωμένο το μεγαλύτερο ίσως -μετά την Ελβετία- ποσοστό του πλούτου της Ευρώπης και όχι μόνο. Οι δρόμοι είναι γεμάτοι από καταστήματα διάσημων οίκων μόδας, καθώς και καλοβαλμένους περαστικούς, σύνηθως με πανάκριβα αυτοκίνητα.


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!





Όλα στο Μονακό μοιάζουν πολυτελή και φανταχτερά. Από τις πολυτελείς κατοικίες, τα εντυπωσιακά ξενοδοχεία και τα βραβευμένα με αστέρια Michelin εστιατόρια. Το πριγκιπάτο «ελέγχει» από την τοποθεσία της σε βράχο, η βασιλική κατοικία, από την πλατεία της οποίας η θέα είναι απερίγραπτη.



Αγκυροβολημένα στο λιμάνι θα δείτε κάποια από τα μεγαλύτερα γιοτ, καθώς και δεκάδες καταστήματα για ενοικίαση ή αγορά σκαφών, το υπέροχο yacht club και τη φημισμένη σχολή. Όπως και στον δρόμο θα θαυμάσετε λιμουζίνες της Rolls-Royce και της Bentley, καθώς και τα τελευταία supercars της Lamborghini και της Ferrari. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ένα από τα κορυφαία αθλητικά events, το Grand Prix της F1 πραγματοποιείται εδώ.


Tips

    Προτίμησε να προσεγγίσεις από τη Νίκαια, νοίκιασε αυτοκίνητο και απόλαυσε την εκπληκτική διαδρομή, περνώντας από λόφο σε λόφο. Κάνε μία βόλτα μέχρι το Portofino και την Provence, τον οικισμό Eze και την Grasse, την λεγόμενη «Πόλη των αρωμάτων».

    Πριν περάσεις την πόρτα κάποιου εστιατορίου τσέκαρε πρώτα τις τιμές.

    Ξενοδοχεία οικονομικά μέσα στο Μονακό, δύσκολα θα βρεις.

    Το πάρκινγκ είναι ένα ακόμη μεγάλο θέμα. Οπότε προτίμησε τους παρκαδόρους για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο .

    Θα επισκεφτείς σίγουρα το παλάτι, το καζίνο, τη μαρίνα, την ιστορική πλατεία και την παλιά πόλη.

    Σε αντίθεση με την υπόλοιπη Γαλλία, στο Μονακό όλοι μιλούν αγγλικά.



































Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.





Ακολουθήστε μας και στο instagram

Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!


Κάντε like στις σελίδες μας και ταξιδέψτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια