Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Πτήση τρόμου προς την Βασιλεία: 10 τραυματίες από τις αναταράξεις (video)

Στην πτήση της ALK Airlines , στην οποία επέβαιναν 121 άνθρωποι, προκλήθηκαν σφοδρές αναταράξεις, περίπου 30 λεπτά πριν από την προσγείωσ...

Στην πτήση της ALK Airlines, στην οποία επέβαιναν 121 άνθρωποι, προκλήθηκαν σφοδρές αναταράξεις, περίπου 30 λεπτά πριν από την προσγείωση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 10 ελαφρά 10 επιβάτες.


Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στη Βασιλεία και οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Στο βίντεο που κατέγραψε τις στιγμές τρόμου κατά τη διάρκεια της πτήσης, άλλοι επιβάτες ούρλιαζαν και άλλοι προσεύχονταν.

Κάποια στιγμή, μια αεροσυνοδός σχεδόν… απογειώθηκε, εξαιτίας των αναταράξεων. Μάλιστα, σύμφωνα με κάποιους από τους επιβαίνοντες στην πτήση, οι αναταράξεις ήταν τόσο ισχυρές που ξεκόλλησαν καθίσματα.


protagon.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια