Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Η γυναίκα που ζει ευτυχισμένη σε ένα μικρό yurt στα δάση του Καναδά εδώ και δύο χρόνια

Μόνη της συντροφιά ο σκύλος της. «Δε μου λείπει το window shopping» λέει η ίδια. Το yurt είναι μια παραδοσιακή σκηνή των νομ...

Μόνη της συντροφιά ο σκύλος της. «Δε μου λείπει το window shopping» λέει η ίδια.


Το yurt είναι μια παραδοσιακή σκηνή των νομάδων της Μογγολίας που χρησημοποιήται εδώ και αιώνες, φτιαγμένο από  ξύλινο σκελετό ή σκελετό από λυγαριά ντυμένο με μόνωση από μαλλί και εξωτερικό καμβά. Σε ένα τέτοιο yurt ζει η Beige, στα δάση του Καναδά, για περισσότερο από δύο χρόνια.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Δεν έχει ηλεκτρικό ρεύμα, χρησιμοποιεί σόμπα ξύλου για ζέστη και μαγείρεμα. Το μικροσκοπικό σπίτι της δεν έχει πρόσβαση με αυτοκίνητο, οπότε περπατάει μέχρι την κοντινότερη πόλη για τρόφιμα και και ξύλα και μέχρι την πηγή για νερό. Η Beige αποφάσισε να ζήσει με έναν τρόπο που θα ευθυγραμμίζεται με τις αξίες της.


Τι παθαίνει το ανθρώπινο σώμα όταν βουτάμε σε κρύα νερά!!!


Δουλεύει σκληρά κάθε μέρα για να αποκτήσει τα τρόφιμα, το νερό και τα ξύλα της, εκτός από τη βοήθεια στο αγρόκτημα όπου είναι εγκατεστημένο το yurt της, παράλληλα εργάζεται ως εκπαιδευτικός πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τη φύση με τα παιδιά της περιοχής.


Τετράγωνα κύματα: Τα πιο επικίνδυνα στον κόσμο!


Είναι επίσης απίστευτα περίεργη και ατρόμητη όταν πρόκειται να δοκιμάσει νέα πράγματα και να αναπτύξει νέες δεξιότητες που θα την βοηθήσουν στον τρόπο ζωής της εκτός κοινωνικών δομών και φυσικά μακριά από το ίντερνετ. Καλλιεργεί πολλά δικά της λαχανικά και διαβάζει για την ιατρική με βότανα -φυτεύει, μαζεύει και αναμιγνύει πολλά δικά της βάμματα.

Για ψύξη, έχει ένα ψυγείο τοποθετημένο κάτω από το δάπεδο της σκηνής, έτσι ώστε να αγγίζει το έδαφος και να παραμένει δροσερό. Η τουαλέτα της είναι μια τρύπα στο έδαφος έξω στη φύση και για ντους έχει ένα στούντιο γιόγκα το χειμώνα, και κολύμπι την άνοιξη, το καλοκαίρι και το φθινόπωρο.

Για φως, χρησιμοποιεί κεριά ενώ φορτίζει το τηλέφωνό της στο αυτοκίνητό της στο δρόμο προς και από την εργασία. Το yurt της που έχει εγκατασταθεί στο αγρόκτημα ενός φίλου της, βρίσκεται σε μια απομακρισμένη δασώδη περιοχή που προστατεύει την ιδιωτικότητά της, αν και κανένας γείτονας δεν έχει παραπονεθεί έτσι είναι καθαρά δική της απόφασης εάν θα παραμείνει ή θα μετακινήσει το yurt αλλού.

Ενώ απολαμβάνει την απίστευτη εμπειρία η Beige, αναγνωρίζει επίσης ότι είναι ένας πολύ δύσκολος τρόπος ζωής που θα μπορούσε να γίνει ευκολότερος εάν ζούσε με άλλους ανθρώπους που θέλουν να παραμείνουν εκτός δικτύου, καθώς και έτσι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια ανταλλακτική κοινωνία.

Δείτε ένα αναλυτικό βίντεο:



womantoc.gr


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια