Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο αεροσυνοδός αντιλαμβάνεται ότι η πτήση του προσγειώθηκε... σε λάθος χώρα! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Κανείς για Εδιμβούργο ; Να πάρει η ευχή...» Την ξεκαρδιστική στιγμή που ένας αεροσυνοδός αντιλαμβάνεται ότι το αεροσκάφος σ...

«Κανείς για Εδιμβούργο; Να πάρει η ευχή...»



Την ξεκαρδιστική στιγμή που ένας αεροσυνοδός αντιλαμβάνεται ότι το αεροσκάφος στο οποίο βρισκόταν και είχε προορισμό το Ντίσελντοφ προσγειώθηκε κατά λάθος στη Σκωτία κατέγραψε ένας από τους επιβάτες της «τρελής τρελής πτήσης», η οποία έγινε εχθές viral αφού... για αλλού ξεκίνησε και αλλού κατέληξε.


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Η πτήση της Βritish Airways, την οποία εκτελούσε η συνεργαζόμενη γερμανική εταιρεία WDL Aviation, αναχώρησε από το αεροδρόμιο του Λονδίνου στις 7.47 π.μ. με προορισμό την γερμανική πόλη του Ντίσελντορφ.




Ωστόσο, η γκάφα ενός υπαλλήλου της εταιρείας που έδωσε εσφαλμένο σχέδιο πτήσης στο πιλότο, είχε ως αποτέλεσμα η πτήση να προσγειωθεί τελικά όχι μόνο σε λάθος πόλη, αλλά σε λάθος χώρα!


Βίντεο που κόβει την ανάσα: Αεροπλάνο περνά ξυστά πάνω από τουρίστες στη Σκιάθο


Όταν ο κυβερνήτης προσγείωσε τελικά το αεροσκάφος 500 μίλια μακριά από τον προγραμματισμένο προορισμό του, στο Εδιμβούργο, ο έκπληκτος αεροσυνοδός ακούγεται στο βίντεο να λέει στους επιβάτες. «Να πάρει η ευχή! Κανείς σας δεν πάει στο Εδιμβούργο; ΟΚ, παρακαλώ μην τραβάτε φωτογραφίες και βίντεο».




Η ανακοίνωση του αεροσυνοδού για το απίστευτο μπέρδεμα αιφνιδίασε τους επιβάτες, που δεν είχαν πάρει είδηση ότι ταξίδευαν προς διαφορετικό προρισμό. Όπως βλέπουμε στο βίντεο, κάποιοι αντέδρασαν με γέλια, ενώ άλλοι εξοργίστηκαν από την απίστευτη γκάφα, που τους υποχρέωσε να περιμένουν επί ώρες μέχρι το αεροσκάφος τους να ανεφοδιαστεί και να αναχωρήσει ξανά προς τον σωστό προορισμό.


Δείτε γιατί η Ελλάδα είναι η ομορφότερη χώρα στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)


«Ζητάμε συγγνώμη. Δεν ξέρουμε τι ακριβώς συνέβη αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σας μεταφέρουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα στο Ντίσελντορφ», ακούγεται να λέει ο αεροσυνοδός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιβάτες της πτήσης αντιλήφθηκαν το λάθος μόνο όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος και άκουσαν τον πιλότο να λέει «καλωσορίσατε στο Εδιμβούργο». Αρκετά από τα άτομα που επέβαιναν στο αεροσκάφος μοιράστηκαν την περιπέτειά τους στα social media, με κάποιους μάλιστα να προτείνουν στην BA να καθιερώσει τις... «πτήσεις μυστήριο» με άγνωστο προορισμό, αφού πρόκειται ομολογουμένως για μια πολύ πρωτότυπη υπηρεσία!


protothema.gr



📌Σας αρέσουν τα Road Trip; ✅Ενοικίαση αυτοκίνητου χωρίς πιστωτική κάρτα, χωρίς εγγύηση, με πλήρη ασφάλεια και απεριόριστα χιλιόμετρα για τέλεια Road Trip 🚙



Κλείστε το δωμάτιό σας από εδώ στην Airbnb και κερδίστε μέχρι €34 έκπτωση για το πρώτο ταξίδι σας


Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!


Ψάχνεις φθηνά αεροπορικά εισιτήρια; Όλες οι επιλογές είναι εδώ!




Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.






Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια