Page Nav

HIDE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad


Breaking News:

latest

Πώς να βρείτε ευκολότερα σπίτι στη Γερμανία

Το να βρεις το διαμέρισμα που ονειρεύεσαι σε μια γερμανική πόλη είναι πραγματικά δύσκολο και κάποιες φορές απίθανο. Ο αριθμ...

Το να βρεις το διαμέρισμα που ονειρεύεσαι σε μια γερμανική πόλη είναι πραγματικά δύσκολο και κάποιες φορές απίθανο.



Ο αριθμός των Ελλήνων που αναζητούν ένα καλύτερο αύριο στην Γερμανία, αυξάνεται διαρκώς.

Θέλετε να μάθετε ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ; Δοκιμάστε κάτι νέο και ΔΩΡΕΑΝ!



Κλείστε από ΕΔΩ για τις διακοπές και τα ταξίδια σας ακτοπλοϊκά,αεροπορικά και ξενοδοχεία και κερδίστε επιστροφή χρημάτων !!!



Ότι πιο όμορφο έχουμε δει...!!!! ( ΒΙΝΤΕΟ )


Η εύρεση σπιτιού, ιδίως για όσους έχουν αυστηρά κρητήρια, θα είναι αναμφισβήτητα μία δύσκολη διαδικασία, η οποία απαιτεί χρόνο και υποχωρήσεις.

Γερμανία: Οι Έλληνες αντιμετωπίζουν διαφορετική συμπεριφορά από τους εργοδότες τους;

Το www.allesgr.de, σου παραθέτει 6 βασικά tips, που μπορούν να διευκολύνουν κατά κάποιον τρόπο αυτή τη δύσκολη διαδικασία:


Αλλαγές και νέοι νόμοι στη Γερμανία από 1η Ιουλίου!



Γερμανία: Τι ισχύει για μαθητές και νέους που εργάζονται στις διακοπές!






    Ψάξε στα καταλληλότερα μέσα διαδικτύου
    Τα πιο δημοφιλή sites, στα οποία μπορείς να αναζητήσεις ένα διαμέρισμα, είναι το Immobilienscout24,το WG-Gesucht και το Immowelt.

    Δημιούργησε το δικό σου προφίλ
    Πραγματοποίησε την εγγραφή σου σε κάποιο από τα παραπάνω sites εύρεσης διαμερισμάτων. Ολοκλήρωσε την διαδικασία προσθέτοντας μία φωτογραφία σου, τα προσωπικά σου στοιχεία και μια σύντομη περιγραφή του διαμερίσματος που εσύ επιθυμείς.

    Χρησιμοποίησε την τεχνολογία στο μέγιστο
    Καταχώρησε το e-mail σου στις σελίδες όπου αναζητάς διαμέρισμα και ζήτησε να λαμβάνεις ειδοποιήσεις (alerts), όταν υπάρχουν τα κατάλληλα διαμερίσματα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σου.


    Δες το σαν μία συνέντευξη για εργασία
    Όταν βρεθεί το κατάλληλο διαμέρισμα, ο ιδιοκτήτης θα σου ζητήσει να ορίσετε ραντεβού.  Προσπάθησε να φανείς συνεπής. Φτάσε τουλάχιστον 15 λεπτά νωρίτερα στην περιόχη. Δείξε ζήλο και ενθουσιασμό κάνοντας πολλές ερωτήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν το διαμέρισμα και γενικότερα την ευρύτερη περιοχή.

    Μείνε σε επαφή με τον μεσίτη σου
    Και αν όλα τα παραπάνω δεν λειτουργήσουν στον αναμενόμενο βαθμό, μην απογοητευτείς! Μείνε σε επαφή με το μεσιτικό γραφείο στο οποίο έχεις απευθυνθεί εκ των προτέρων και περίμενε για τη νέα λίστα διαμερισμάτων που θα σου προετείνουν.

    Προσπάθησε να είσαι καλά προετοιμασμένος
    Όλα τα μεσιτικά γραφεία θα σου ζητήσουν να συμπληρώσεις μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και να προσκομίσεις κάποια έγγραφα(π.χ. SHUFA, αναλυτικό λογαριασμό καταθέσεων, εκκαθαριστικό σημείωμα εφορίας και αντίγραφα διαβατηρίου), είτε σε έντυπη, είτε σε ηλεκτρονική μορφή. Γι’ αυτό φρόντισε να έχεις όλα τα αντίστοιχα δικαιολογητικά αρχειοθετημένα, πρωτού επισκεφτείς το μεσιτικό που επέλεξες.

allesgr.de


Γερμανία: Πλέον θα πληρώνονται και οι ώρες εργασίας εκτός γραφείου! 


Αν θέλεις κάνε μια κοινοποίηση της σελίδας να ρίξουν μια ματιά και οι φίλοι σου, γιατί ίσως να ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος να κάνει τις διακοπές του και έτσι να μεγαλώσει η παρέα.



Απίστευτες προσφορές σε δωμάτια...κάντε κράτηση από εδώ και κερδίστε το 10% !


Εσύ έκανες εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube ;

Αν όχι ,κάνε εγγραφή εδώ για να ενημερωθείς αμέσως για όλα τα καινούργια ταξιδιωτικά βιντεάκια που ετοιμάζουμε από τα ταξίδια μας !!

Δεν υπάρχουν σχόλια